Tjäna pengar på binära optioner

binary-data
Binära optioner är det kanske inte så många här som har hört talas om men det är en finansiell produkt precis som aktier och andra typer av optioner. Det hela är faktiskt väldigt enkelt. Med binära optioner så gäller det att spekulera i om en underliggande tillgång ska röra sig upp eller ner i värde under en viss tid.

För att kunna tjäna pengar på binära optioner så gäller det att ha koll på de underliggande tillgångarna. De vanligaste tillgångarna är aktier, valutapar, råvaror och aktieindex. Du kan välja olja som underliggande tillgång och sedan välja att du tror att priset ska gå upp på 1 vecka. Om priset har gått upp i slutat av veckan så vinner du och tjänar pengar. Om priset inte har gått upp så förlorar du din insats. Du kan aldrig förlora mer än vad du satsar vilket kan vara skönt att veta. På så sätt så är det lättare att begränsa sin risk jämfört med handel med andra typer av optioner.

Olika mäklare
Det gäller att välja en mäklare som man känner sig nöjd med. Det finns en hel del oseriösa mäklare och därför så kan det vara värt att läsa på lite innan. Välj en mäklare som har lång historik och som har licens för handel med binära optioner inom EU. Det kan vara lockande att välja en mindre känd mäklare som erbjuder en hög bonus men det kan gå ganska illa om man har otur. Det finns olika sajter där man kan jämföra mäklare för att hitta det man söker.

Är det enkelt att tjäna pengar?
Det är väl synd att säga att detta är en enkel metod att tjäna pengar med. Det kräver mycket träning och erfarenhet. Det kan vara smart att börja med ett demokonto för att lära dig hur det fungerar utan att riskera några pengar. Därefter så gäller det att prova med en mindre summa pengar. Det kan även vara smart att läsa på i olika forum och informationssajter. Det finns mycket att lära och man blir aldrig fullärd.

Det svåra med binära optioner är att ha rätt mer än 50 % av gångerna. Eftersom en mäklare bara betalar tillbaka 75 – 95 % av det du satsar så dubblar du inte pengarna varje gång du har rätt. Därför måste du ha rätt mer än 50 % av gångerna för att du ska kunna tjäna pengar på detta. Det är med andra ord inte helt lätt. Lyckas man lära sig en viss underliggande tillgång riktigt bra så kan man dra nytta av det.

Slutord
Ett råd om du ska prova på binära optioner. Satsa aldrig en stor del av din totala bankrulle. Många rekommenderar att man max satsar 1 % av pengarna som man har avsatt för handel. Det innebär att du bara satsa 10 dollar per gång om du har 1000 dollar i kassan. Då har man möjlighet att styra upp en dålig period utan att alla pengarna försvinner.