Tjäna pengar hemifrån

 Idag bjuder jag på tre tips på sätt att tjäna pengar hemifrån. Hoppas något av dem passar dig.

 Sälj blogginlägg

Att starta en blogg är extremt lätt. Särskilt om du väljer att starta bloggen på en bloggportal. Inom fem minuter har du bloggen uppe och sedan är det bara att fylla den med text. Uppdatera den minst en gång i veckan och när du fått ihop några inlägg kan du anmäla dig till bloggerfy eller blogvertiser. Genom bägge kan man få göra sponsrade blogginlägg som man tjänar allt från 50kr till 500kr för. Men självklart handlar det om hur populär din blogg är. Men 50kr för ett inlägg som tar tio minuter att skriva är inte fy skam det heller.


 Köp och sälj

Om du är insatt i vad saker bör kosta kan du göra rejäla klipp på Blocket och Tradera. Jag själv var under en period i livet insatt i vad gamla kameror ungefär såldes för på Tradera. Hade bevakning på Blocket och köpte upp de som lagt ut dem på för lågt pris. Med Blockets bevakningsfunktion behöver man inte lägga ner mycket tid på detta utan kan slå till när tillfälle ges. Några tusenlappar fick jag ihop under en sommar. Men då ska det tilläggas att jag inte bara var fokuserad på kameror.

 Tävlingar

Kan man verkligen tjäna pengar på tävlingar? Absolut. Men som med allt så tar det ett tag att bli duktig. Utlottningar kan man anmäla sig till så länge de inte kostar något och tävlingar med slogans kan ge riktigt bra med vinster. Mitt eget facit? Tre utlandsresor, biobiljetter, fotbollsbiljetter och tekniska prylar. Läs mer under sidan Tävlingar.

Däremot ska man alltid fundera på om det är värt. Om du lägger ner en timme för att vara med i en tävling bör du åtminstone värdera dina vinstchanser till 1 på 10. Dessutom bör då vinsten vara värd någon tusenlapp. Annars jobbar man i onödan. Finns så många tävlingar online att vara med i så man bör välja ut russinen ur kakan.