Tävling som ger underhållning och bra vinster

Det är främst skribentjobb, bloggning och oddsbonus som jag tjänar pengar på varje månad. Men tävlingar är något som då och då sticker upp och ger stor utdelning även om det bara händer några gånger per år. Nu har jag hittat en tävling som jag verkligen gillar.

WCOB är en oddstävling dvs spelarna får poäng efter hur bra de spelar på odds. Den har bäst vid årsskiftet vinner 2,5miljon poäng som går att använda för att köpa saker i deras poängshop. Skulle tex kunna köpa 10st playstation 3 för den summan…Men så många behöver jag ju inte så då kommer jag i så fall sälja nio och få in lite ytterligare extrapengar.


Jag gillar tävlingen inte bara för att det handlar om att spela på odds utan eftersom jag kan interagera med andra spelare med chatfunktion och även få poäng genom en rad olika sätt tex vinna tre kuponger i rad ger en bonus på några poäng och så vidare.

För de som gillar tävlingar och dessutom tycker om att spela på odds är detta verkligen något ! Hur det går för mig hittils? ja jag leder….

Gå till wcob.se och anmäl dig gratis – men gå inte om mig på ledartavlan bara!