Tävling från Sony

Tävlingar, Tävlingar och tävlingar. Internet kryllar av dem och jag älskar dem. Okej, jag ska ödmjukt säga att det tog ett tag innan jag vann min första men när man väl kommit in i tänket så går det rätt bra.

Nu ska jag anfalla en musiktävling som Sony anordnar. Det första man ska göra är att gilla tävlingen på facebook. Det är enkelt – det klarar alla. Sen blir det lite svårare när man ska gissa låttext på artist. Men ingen fara. Gör man fel är det bara att starta om. Sen ska man motivera på 25ord varför just jag ska bli vinnaren. Det är det som är det kluriga men samtigt gillar jag sånna tävlingar. Det blir lite ”let the best man win”.

Vinster då? Ja en dator och många snygga hörlurar i potten. Det känns som helt okej att kämpa för. Iallafall så länge det är gratis att vara med.