Så tjänar jag MEST pengar

När den här bloggen startade hade jag som mål att redovisa de olika sätt jag använde mig av för att tjäna pengar på internet. Jag beskrev varje sätt och dess fördelar och nackdelar. Det tog ca ett år och sedan blev det betydligt färre uppdateringar inom just detta. Varför? För att jag hittat min väg att gå. Min väg att gå för att tjäna pengar på internet och i stort sett leva på det.

Jag vill direkt säga att det finns många sätt att tjäna pengar online och att den väg jag valt inte kanske passar alla. Men här är i alla fall vad jag tjänar MEST pengar på.

Affility

Det första året var den totala inkomsten av affility ca 500kr. Jag förstod inte hur man gjorde och insåg inte heller potentialen. Det jag då tjänade mest på var blogginlägg och enkäter. Men allt har sin starttid och för mig hade affility det också. När jag sammanställer 2014 ser jag att inkomster från denna väg överstiger 50.000. Det är fortfarande under 100.000. Så där någonstans ligger jag. Har valt att bara redovisa hela 50.000kr precis som med mitt företag när någon frågar hur mycket jag omsätter. Blir enklare så.

Vad var då nyckeln till att tjäna betydligt mer pengar online? Kunskap. Att läsa på. Ta efter. Våga testa. Men framförallt att jobba. Det handlar inte om att luta sig tillbaka och håva in mängder av pengar. Det handlar om att jobba, slita och jobba igen. Sen kommer lönen – kanske. Det är just det som är fördelen och nackdelen med affility. Du vet inte om du kommer få lön för mödan eftersom ranking på Google tar några månader.

Men det är också fördelen. Har flera sidor som ger 1000kr i månaden. Har kanske lagt ner 3-4 timmar på dem var för sig.

Det var min väg – Vilken är din?