Jag gillar dem inte !!!

På min sida skriver jag om mängder av sätt att tjäna pengar. Till 90% handlar det om saker du kan göra online men en del är även ”in real”. Men om du söker på tjäna pengar eller tjäna extra pengar m.m så kommer du hitta en mängd olika sidor online som har ungefär samma utbud. Det som skiljer oss är framförallt två saker. För det första skriver jag om oddsbonustrading vilket jag inte sett en enda sida göra. Det är också där som jag tjänar mest pengar så det känner jag mig nöjd över.


Det andra är att många skriver om lån och räntor. Deras poäng är att man kan låna till sig pengar och på så sätt bli rik. Varför gör de detta när alla vet att lån endast är ett sätt att dra till sig större skulder med både ränta och uppläggningsavgift m.m???

Svaret är – för att de tjänar mycket pengar på det. Det är helt enkelt för bra provision på att förmedla lån via affiliatelänkar att många inte kan låta bli. Så till viss del har de rätt – man kan tjäna pengar på lån men då ska man vara publisher.

De låneformer som det är lättast att tjäna pengar på är just smslån och jag kan inte annat än att säga att jag inte gillar det. De erbjuder hårda villkor, är alldeles för lätta att få ta och tar sedan extremt höga räntor.  Satt själv och fördjupade mig i ämnet för några dagar sedan och hittade skräckexemplet där den effektiva räntan för ett lån på ett sådant företag var över 10.000%. Visst – lånet var bara på några hundringar men det ändå extremt att kunna ta så mycket i ränta.

Tänk om det skulle finnas något företag som skulle göra det bakvända – erbjuda 10.000% i ränta på insatta pengar. Då kan vi prata om att tjäna pengar !!