En annan sida

På min sida och även på extrapengar.me har jag samlat en rad olika sätt att tjäna extrapengar. Men det är omöjligt att få med alla sätt och dessutom är jag bättre på vissa än på andra. Så jag rekommenderar verkligen att inte fastna på en enda sida utan även vidga vyerna och se vad andra skriver.
En sida som jag själv får en viss inspiration från är www.extra-inkomster.se som inte helt oväntat ger tips på Extra Inkomster


Till skillnad mot mig lyfter sidan även upp hur man kan tjäna pengar på webshop vilket kan vara mycket lönsamt även om det kräver en hel del arbete med både uppbyggnad och marknadsföring. Däremot kostar det knappt en hundring att starta själva webaffären.

Något som de även skriver om är sparränta vilket egentligen är bland de viktigaste sätten att tjäna passiv inkomst. Oavsett varifrån pengarna kommer så blir det stor skillnad i längden om man kan få en sparränta på 3 istället för 2%. Det kan låta lite men ger faktiskt mycket stor skillnad när man räknar på det.

Extra-inkomster.se är en sida under uppbyggnad vilket gör jag får återkomma. Än så länge är det framförallt webshop och sparränta som fått mig att fundera och även skapat ett intresse till att läsa mer. Men jag får återkomma om några månader för att se om det finns mer matnyttigt.

 

Lycka till oavsett var du hittar dina idéer. Huvudsaken är att du tjänar extra pengar.