Att söka jobb

Ja då var det dags igen att försöka hitta ett heltidsjobb. Jag jobbar en hel del med saker jag skriver om på min hemsida. Det drar in ca 20% av en heltid men det går ju inte att leva på. En av sidorna som jag använder är Metrojobb som jag hittat i dagarna. Ser väll sidan som ett kompliment. Det finns ju många sidor som visar olika jobb ohc jag har märkt att det är lika bra att söka på alla. Så idag tittar jag in på arbetsförmedlingen, söker på metrojobb och kollar även in jobb.nu ohc andra liknnade sidor.

Drömmen skulle ju vara att kunna jobba med mina extrajobb heltid ohc kanske kan jag nå det en dag men det är en bit på väg. Projektet nu är att starta upp www.extrapengar.me men även att utveckla nya och spännande extrajobb. Hur det går? Ja det får ni se som följer sidagn . Lycka till i jobbdjungeln.